• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samen steppen

Steppen met je kind

Kinderen vinden het geweldig om samen met hun vader of moeder te steppen. Wij hebben zelf ook ervaren hoe leuk dit is. Je trekt er samen op uit en je kind vind het leuk dat je je in zijn of haar wereld verdiept, door je op dezelfde manier voort te bewegen. het is praktisch, want je kunt samen een behoorlijke afstand afleggen. En het is goede manier om meer te bewegen.

 

Cardio voor volwassen

Steppen is een ideale manier om calorieën te verbranden. Met steppen verbrand je 350 Calorieën per uur! Ter vergelijking: Met fietsen verbrand je 270 calorieën en 149 per uur bij het wandelen. Zoek een rustig fietspad uit en trek er op uit! Zon en cardio, de ideale combinatie! Steppen is ideaal om samen als familie er op uit te trekken. Of als je even behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf!

 

Vitamine D en weerstand opbouwen!

Het is meer dan ooit belangrijk om onze weerstand op peil te houden. Vitamine D is daarvan een wezenlijk onderdeel en daarvoor heb je zonlicht nodig. Dit betekent dat we, met in acht neming van de 1,5 meter afstand, toch af en toe moeten gaan wandelen.

De meeste kinderen houden niet van wandelen, of zijn er al snel op uitgekeken. Met een step voeg je een fun element toe waardoor ze het veel langer uithouden. Er zijn zelfs mensen die hun kind meenemen bij het joggen. op de step houden ze je gemakkelijk bij!

 

Waarom een Micro step?

Onze in Zwitserland ontworpen steps zijn ontwikkeld met de hulp van medische experts. Ze hebben de ideale gewichtsverdeling en combineren duurzaamheid en veiligheid met een gezonde training van evenwicht, balans en je core. Micro steps gaan jarenlang mee en elke onderdeel is apart te vervangen. 

 

Welke step?

Wij hebben voor elke leeftijd een step. Volwassenen kunnen kiezen uit een Kickboard, waarbij je op dezelfde manier stuurt als met de Mini of Maxi, of een tweewielstep. Hieronder hebben we een paar suggesties geplaatst.

Soort product
Kleur
Leeftijd
Eigenschappen
Type step