• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Levering en retourneren

Levering

We bieden GRATIS LEVERING aan op bestellingen van alle steps en loopfietsen naar alle adressen in Nederland. Bestellingen van steppen geplaatst voor 22:00 worden op werkdagen dezelfde dag verzonden* met PostNL en zijn normaal de volgende dag in huis.

*De levertijd van elk product is te vinden op de productpagina. De levertijd van de hele bestelling is hetzelfde als die van het product met de langste levertijd.

Zodra u een email heeft ontvangen waarin uw bestelling wordt bevestigd en de betaling is voldaan, zal uw bestelling klaar worden gemaakt om te worden verzonden. Wanneer uw bestelling onderweg is, zal u wederom een email ontvangen. 

 

Steppen: voor 22:00 op werkdagen besteld, morgen in huis
Onderdelen: 2-4 werkdagen

 
Bestelling vanaf €60   gratis
Reserve Onderdelen (pakketpost)   € 6,95
Reserve Onderdelen (brievenbus)   € 3,95
   
     

Leveringsdatum

Als PostNL uw pakket probeert af te leveren en er is niemand aanwezig, zal er een tweede leverpoging gedaan worden op de eerstvolgende leverdag. Wanneer ook deze poging mislukt, zult u een bericht in uw brievenbus ontvangen met informatie op welk postkantoor of PostNL service punt u uw bestelling kunt ophalen. U heeft hiervoor één week de tijd. Wanneer u binnen deze termijn het pakket niet ophaalt, zal het worden geretourneerd aan ons. De extra verzendkosten die hieraan verbonden zijn, worden aan u doorberekend.   Zodra wij u bestelling hebben verwerkt en uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u per email een leveringsnummer met een link naar PostNL's track and trace service. Hier kunt u uw bestelling volgen.
 

Afhalen

Op afspraak is afhalen is Amsterdam ook mogelijk. Amsterdam-centrum: Binnen Brouwersstraat 36, 1013 EG.

 

Ruilen of retourneren


Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Dat is uiteraard geen probleem. Gelieve ons dan binnen 30 dagen een e-mail te sturen ([email protected]), met daarin uw wensen. Wilt u een ander artikel ontvangen, andere kleur, andere maat of misschien liever uw geld retour? Wij sturen u vervolgens via e-mail de retourinstructies. Als u de bijgeleverde pakbon vervolgens bij uw retourzending doet, zal uw retourzending bij ontvangst direct verwerkt worden.


Hoe werkt een retour-afhandeling?

  1. U stuurt binnen 30 dagen na ontvangst een e-mail om uw retourzending aan te melden;
  2. U ontvangt van ons de retourinstructies
  3. U stuurt uw product(en) vervolgens binnen 14 dagen terug naar het in de retourinstructies vermelde adres.
  4. Product dient in ongebruikte staat te worden verzonden in de originele verpakking en met de bijgeleverde pakbon of de bestelling bevestiging.
  5. Wij verwerken uw retour.

Alleen onbeschadigde en ongebruikte producten 
Om in aanmerking te komen voor een retour dient het product in onbeschadigde en ongebruikte toestand retour te worden gezonden in de originele verpakking.


Geld terug?
Indien u aan de hierboven omschreven voorwaarden voldoet, zullen wij indien gewenst het aankoopbedrag van de bestelling inclusief eventuele gerekende verzendkosten terugstorten op uw rekening. Bij retour van een slechts een deel van de verzending worden de verzendkosten niet teruggestort. 

Micro-step.nl behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door schuld van de klant (anders dan die van Micro-step.nl of de leverancier van het product) is beschadigd.

Verzendkosten retourzending
U dient zelf de portokosten van en het risico voor de retourzending te dragen.

Stuur altijd met pakbon terug
Uw bestelling komt terecht in ons magazijn waar nog veel meer gebeurt dan het versturen van onze pakketten. Niet aangemelde retouren worden verzameld en een keer in de zo veel tijd bekeken. Een niet aangemelde retour kan dus zo maar dagen of weken .

Retouradres:
Micro Step
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen