Step run voor het goede doel

  • Geplaatst op
  • Door Randy Fokke
  • 0
Step run voor het goede doel

De Sinterklaas Scoot in het Amsterdamse Bos smaakt naar meer! Dat steppen leuk en gezond is voor jong en oud weten we allemaal. Dat je door te steppen ook iets kan bijdragen aan het goede doel, is dus een dubbele bonus! Interesse? Lees hieronder over onze leuke step runs.

Sinterklaas scoot

Op 5 november 2017 was het zover: de allereerste ‘step run’ in het Amsterdamse Bos. Na een regenachtige week was het een prachtige herfstdag; de zon scheen volop en iedereen verscheen om elf uur goedgemutst aan de start. 

Ruim 150 deelnemers hadden zich ingeschreven voor de één kilometer lange steptocht, die Micro samen met Spotty Tree - een kinder concept store in Amstelveen - organiseerde. Niet alleen kinderen kwamen in beweging tijdens de steptocht, ook de ouders toonden hun sportieve kanten. Sommigen stepten mee met de kinderen, anderen renden mee en kwamen - ietwat rood aangelopen - voldaan weer over de finish.

 

Goed doel

Natuurlijk is het feest wanneer 150 steppende kinderen én volwassenen samen op avontuur gaan door het bos. Om de boel nog feestelijker te maken, ging opbrengst van de steptocht naar de Sinterklaasbank. Die zorgt ervoor dat Nederlandse kinderen die in armoede leven ook Sinterklaaskadootjes krijgen. Zo droegen deelnemers met hun Microstep bij aan het plezier van ieder kind!

 

Kadootjestijd

Na afloop ontvingen ook de deelnemers een gezellige Sinterklaas goodie bag, gevuld met pepernoten en chocolade. Ook werden er een aantal prijzen verloot, waaronder een gloednieuwe Micro Step voor een sportieve geluksvogel!

 

 

Volgende editie

Het succes en plezier van de eerste Micro steptocht vraagt natuurlijk om een vervolg. Een mooie gelegenheid om in april de lente in te luiden! De tweede editie belooft nog groter te worden, dus schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Zien we je in april aan de start?

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.