Welke Micro step kiezen? Ons advies voor peuters vanaf 1+ jaar

  • Geplaatst op
  • Door Micro Step
  • 0
Welke Micro step kiezen? Ons advies voor peuters vanaf 1+ jaar

Twijfel je wat de beste step voor je kind vanaf 12 maanden is? Lees verder om de beste keuze te kunnen maken tussen de verschillende varianten Micro steps met een zitje.

Mini Micro: de step die meegroeit met je kind!

De 3-wielige Mini Micro step is ontworpen om balans, coördinatie en motoriek te ontwikkelen. Doordat deze steppen een leun-en-stuur systeem hebben wordt er voornamelijk met het gewicht gestuurd. Dit is voor kinderen een heel intuïtieve manier van sturen.

 

Met de toevoeging van een zitje kunnen deze peutersteps al vanaf 1 jaar oud gebruikt worden. Als je kind ongeveer 2 jaar oud is kun je het zitje verwijderen. Zo groeit de step mee met je kind. De Mini Micro step met zitje komt in verschillende uitvoeringen waar je tussen kunt kiezen. 

 

Micro steps zijn goed ontworpen en goed gemaakt - ze worden jarenlang dagelijks gebruikt en kunnen vervolgens van kind op kind worden doorgegeven. Ze worden vaak beschouwd als de beste koop ooit voor een kind!

 

De Mini Micro step met zitje is er in verschillende uitvoeringen waarvan je uit kunt kiezen. Lees verder om te beslissen welke het beste voor jouw kind is.

 

Voor de kleinste steppers

We raden de Mini Micro 3in1 Deluxe  aan vanaf 12 maanden.

 

De Mini Micro 3in1 Deluxe is een stepje met zitje en een O-bar stuur. Het O-bar stuur is rond en makkelijk vast te pakken is voor kinderen vanaf 12 maanden.

 

Het zitje dat bevestigd wordt aan de stuurstang is verstelbaar op twee hoogtes, eerst op 20cm voor kinderen vanaf 12 maanden, vervolgens op 29cm voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

 

Vanaf 2 jaar kunnen het zitje en de O—bar vervangen worden door het bijgeleverde T-stuur en kan uw kind zelfstandig gaan steppen!

 

Je kunt een duwstang toevoegen (apart te bestellen). De duwstang wordt zonder gereedschap aan de achterkant van het zitje bevestigd, zodat je je kind op de step dan gemakkelijk kunt voortduwen.

 

De Mini Micro Deluxe 3in1 step is verkrijgbaar in roze en aqua. Hij kan worden gebruikt van 1-6 jaar en omvat de Mini Micro step met T-bar plus de stoel met O-bar.

 

TIP: Als je de voorkeur geeft aan een andere kleur, kies dan een Mini Micro Deluxe step of Mini Micro Deluxe LED step en voeg het zitje en de O-bar toe, plus de duwstang indien nodig.

 

 

 

1,5 jaar oud maar nog net niet klaar om zelf te steppen?

Kies dan voor de Mini Micro 3in1 Deluxe Push!

 

Dit is de vertrouwde Mini Micro Deluxe step met een zadel dat direct aan de T-bar wordt bevestigd op een hoogte van 29 cm, gecombineerd met een voetsteun en duwstang die aansluit op de achterkant van het zitje. Je kindje kan makkelijk zelf met het stepje en zitje rondlopen. Voor grotere afstanden kan het stepje voortgeduwd worden met de telescopische duwstang (geen gereedschap nodig!).

 

Wanneer je kind er klaar voor is kunnen het zitje en de duwstang er gemakkelijk afgehaald worden en kan er lekker gestept worden op de Mini Micro step. De verstelbare T-bar groeit ook met je kindje mee en is geschikt tot 6 jaar. En zelfs dan is de step nog goed aanpasbaar. Eerst kan het stuur op de laagste stand, later is deze eenvoudig te verstellen naar de hogere stand.

 

TIP: Wil je liever een Mini Micro 3in1 Deluxe Push in een andere kleur dan in de aangeboden pakketten? Kies dan een losse Mini Micro Deluxe step of Mini Micro Deluxe LED step in de gewenste kleur met een aparte 3in1 Push set.

 

Graag een solide zitting en ruimte om spulletjes mee te nemen?

De Micro Mini2go Push heeft het allemaal!

 

De Micro Mini2go heeft ook de originele Micro Deluxe step als basis. De bijkomende zitting heeft dezelfde hoogte als de Mini 3in1 Deluxe Push (29cm), en is dus zeer geschikt vanaf 1,5 jaar. 

 

Hij wordt geleverd met een bak die netjes onder de stoel schuift, een handige ruimte om wat speelgoed, extra kleding of snacks mee te nemen. Je kind kan gemakkelijk zelfstandig rondrijden op de Mini2go. De stoel en bak worden niet apart verkocht, alleen als onderdeel van de Mini2go set.

 

Als je langere afstanden wil lopen, kun je jouw kind voortduwen met de duwstang die eenvoudig zonder gereedschap aan de rugleuning van het stoeltje wordt bevestigd.

 

De Mini2go heeft ook een LED-lampje onder de stoel voor een coole look die de bak verlicht, of hij kan aan de stuurkolom van de step worden bevestigd.

 

Als je kind oud genoeg is om zelfstandig te steppen, verwijder je eenvoudig het zitje en de box en je ziet ze wegsteppen op hun Mini Micro Deluxe step! De Micro Mini2go Push is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.